Brandkonsult

Erik Nyström Ångman

erik.nystrom-angman@fsn.se

072-228 88 03

Erik har en bakgrund som byggingenjör och utbildade sig till brandingenjör i Norge, där han också bodde under tio år. Med en specialistkunskap i BIM, hjälper Erik våra kunder visualisera brandmodeller i 3D efter brandteknisk kravställning. Han har alltid fascinerats av de tekniska delarna i yrket. Det är troligen därför som han tidigare har haft ledande ansvar i en utvecklingsgrupp där de tog fram processer och rutiner för hur man jobbar med programmet BIM. Erik är uppväxt i Linköping, men en förkärlek till natur, fjäll och skidor gjorde att Erik bosatte sig i Östersund efter åren i Norge.

På fritiden tillbringas mycket tid med familjen och barnen. Han uppskattar också extremsporter och träning. Skateboard, surfing, längdskidor och freestyle – Erik har testat på det mesta. När vi frågar honom om den perfekta lediga dagen så är svaret kort och gott: på fjället, minus tio grader och 40 centimeter nysnö.

Våra medarbetare

Ort:AllaFalunHaparandaLuleåÖstersundSkellefteåStockholmSundsvall

Medarbetarenär vår främsta tillgång

Vi värnar om en inkluderande kultur där våra olika erfarenheter, egenskaper och personligheter höjer lagets prestation ytterligare.

Erik Nyström Ångman

Vi har alltid plats för skickliga brandingenjörer. Ansök idag!

Gör karriär hos FSN