Besikningsman

Jörgen Isaksson

jorgen.isaksson@fsn.se

0702283922

Om det är någon som spräcker hål på myten om att norrlänningar är tystlåtna, så är det Jörgen. Förutom att han har imponerande lång erfarenhet (över 30 år) från brand och säkerhetsbranschen är han också en pratglad prick som trivs ute på fältet och med att träffa våra kunder. Med en bakgrund i säkerhetsbranschen gick Jörgen 2014 över till besiktningssidan och har sedan dess arbetat som besiktningsman. Hos oss gör han bland annat revisionsbesiktningar, leveransbesiktningar och entreprenadsbesiktningar och han är certifierad för besiktning av brandlarm, vattensprinklers och vattendimma.

Jörgen har varit engagerad i föreningslivet sedan tonåren och har varit idrottsledare och tränare genom alla år. För tillfället är det dotterns fotbollslag, men han har också varit ledare i både innebandy och handboll. Ledig tid spenderar han gärna i naturen, ofta på span efter vattendrag med bra harr- och öringnapp

Våra medarbetare

Ort:AllaFalunHaparandaLuleåÖstersundSkellefteåStockholmSundsvall

Medarbetarenär vår främsta tillgång

Vi värnar om en inkluderande kultur där våra olika erfarenheter, egenskaper och personligheter höjer lagets prestation ytterligare.

Jörgen Isaksson

Vi har alltid plats för skickliga brandingenjörer. Ansök idag!

Gör karriär hos FSN