Brandkonsult

Anna Kero

anna.kero@fsn.se

073-030 72 17

Anna har alltid jobbat med olika sorters brandprojektering för byggnader, både förenklad och analytisk dimensionering, och bland referenserna finns t ex Kuststad och Vetenskapens Hus i Luleå, samt Centrumpalatset i Östersund. Anna drar sig inte för att hitta lösningar utanför standardutformningarna och jobbar mycket med det som kallas Analytisk dimensionering där brandskyddet verifieras via utredningar, beräkningar och olika kvalificerade resonemang. En hel del Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) har det också hunnit bli genom åren, bl. a för stora fastighetsägare i Norrland samt olika kommuner. Anna har även hjälpt försäkringsbolag att gå igenom och utvärdera brandskyddet i befintliga byggnader så att försäkringsbolaget sedan kan bedöma en lämplig försäkringspremie.

Ledig tid spenderas gärna i fritidshuset i barndomsbyn Tärendö, men oavsett plats så är det naturen som lockar. Skidåkning, skogslöpning, fjällvandring och bärplockning är några favoriter. En sparktur under norrskenet, eller en skogstur i midnattssol hamnar också högt i topp. Dessutom har Anna något av ett specialintresse för te, och hemma innehåller tehyllan aldrig färre än 20 sorter.

Våra medarbetare

Ort:AllaFalunHaparandaLuleåÖstersundSkellefteåStockholmSundsvall

Medarbetarenär vår främsta tillgång

Vi värnar om en inkluderande kultur där våra olika erfarenheter, egenskaper och personligheter höjer lagets prestation ytterligare.

Anna Kero

Vi har alltid plats för skickliga brandingenjörer. Ansök idag!

Gör karriär hos FSN