Brand- och säkerhetskonsult

Sören Åhlén

soren.ahlen@fsn.se

072-228 88 60

Sören Åhlén har gjort det mesta inom säkerhet. Som han uttrycker det själv: ”precis allt utom cybersäkerhet”. Han har haft roller som deltidsbrandman, säkerhetssamordnare, driftchef och säkerhetsspecialist. Dessutom har han erfarenhet som fastighets- och säkerhetschef inom hotellkoncernen Radisson och som VD för Farsta Lås.

Under 2023 anslöt Sören till FSN för att ytterligare utveckla vårt arbete med att skapa trygga och säkra lösningar för våra kunder. Hos oss kommer han bland annat att vägleda kunderna genom den alltmer komplexa brand- och säkerhetsvärlden och vara en länk mellan våra tekniska specialister och kunder.

Så fort jobbet är slut ger sig Sören ut i naturen. Han njuter av utomhusaktiviteter som jakt, fiske och skidåkning och älskar att utforska den norrländska vildmarken. För Sören är naturen en plats för avkoppling och han känner en särskild frihetskänsla när han är i fjällen.

Våra medarbetare

Ort:AllaFalunHaparandaLuleåÖstersundSkellefteåStockholmSundsvall

Medarbetarenär vår främsta tillgång

Vi värnar om en inkluderande kultur där våra olika erfarenheter, egenskaper och personligheter höjer lagets prestation ytterligare.

Sören Åhlén

Vi har alltid plats för skickliga brandingenjörer. Ansök idag!

Gör karriär hos FSN