Brandkonsult

Magnus Haara

magnus.haara@fsn.se

073-030 70 17

De första 9 åren arbetade Magnus uteslutande med brandskydd ombord på fartyg. Arbetsgivarna var Det Norske Veritas och Försvarets Materielverk. Han arbetar fortfarande med brandsäkerhet i marina fartyg och har deltagit i flera internationella projektgrupper med bland annat framtagande av Naval Ship Code (NSC), där han också varit ordförande i omgångar för en arbetsgrupp som förvaltar brandkapitlet i NSC.

Sedan 2006 har Magnus arbetat i Norrbotten med brandprojektering i byggnader. Bland referensobjekten finns bland annat Evenemangsarenor så som Luleå Energi Arena och Alcatraz i Luleå. Gallerior i Luleå, Boden, Falun och stora vårdobjekt.

Sedan 2012 är Magnus certifierad sakkunnig brand – SAK 3, behörighet K. Sakkunnig i brandskydd med behörighet K har rätt att besiktiga och kontrollera projekt som är utförda med analytisk projektering enligt Boverkets byggregler och föreskrifter.

Våra medarbetare

Ort:AllaFalunHaparandaLuleåÖstersundSkellefteåStockholmSundsvall

Medarbetarenär vår främsta tillgång

Vi värnar om en inkluderande kultur där våra olika erfarenheter, egenskaper och personligheter höjer lagets prestation ytterligare.

Magnus Haara

Vi har alltid plats för skickliga brandingenjörer. Ansök idag!

Gör karriär hos FSN