Hoppa till navigering
Hoppa till innehåll

Jobba hos oss

Sedan starten 2016 har vi haft en ständig tillväxt, vi växer med nya affärsområden, nya orter och breddar kompetensen inom brandskydd. Våra tjänster inom brandskydd är väl efterfrågade och vi har ett bra arbetssätt som våra beställare uppskattar. Vi vill fortsätta och växa inom brandskydd och därför söker vi fler medarbetare till oss.  Vi ser gärna att du är brandingenjör eller har en lång erfarenhet av brandskydd i byggnader. Det är ett stort plus om du är duktig i Autocad. Det vi erbjuder är en rolig arbetsplats där vi tar hand om våra anställda. Vi tror att flexibilitet, frihet under ansvar och stora möjligheter till utveckling ä r några av framgångsfaktorerna för att trivas på jobbet.

Vi söker främst dig som:
-Finns i Luleå, Skellefteå eller Östersund.
-Har utbildning och arbetslivserfarenhet som brandingenjör eller motsvarande.
-Vill bidra till företagets tillväxt
-Har fokus på kundnytta

Fire Safety Nordic AB har ett brett utbud av konsulttjänster inom brandskydd i nya eller befintliga byggnader. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi projekterar, besiktigar och dokumenterar brandskydd. Vi arbetar rådgivande för kommuner, företag, privatpersoner och föreningar beträffade brandskydd i byggnader och verksamheter.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Tobias på 076-655 99 00. Din ansökan skickar du till info@fsn.se. Skriv ”Brandingenjör” i ämnesraden. Vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten och först till kvarn gäller, så skicka din ansökan redan idag.