lediga jobb

Nu söker vi en junior brandkonsult

Starta karriären som brandingenjör med Fire Safety Nordic.

Brandingenjör? Nyexad? Gör karriär hos oss!

Börjar du snart närma dig examen eller har du nyligen tagit examen och är redo att påbörja din karriär som brandingenjör? Vi på Fire Safety Nordic hoppas att du vill göra det hos oss och att vi får möjlighet att växa tillsammans.

Som en del av vårt team kommer du utvecklas till att ta en ledande roll gällande brandskydd i projekteringsprocessen av såväl nybyggnationer som ombyggnader och lokalutveckling. Ofta arbetar du nära uppdragsgivaren genom processen och för en nära dialog med andra som är beroende av din kunskap inom projektet. Bakom dig har du flera erfarna kollegor som stöttar dig och hjälper dig att utvecklas 

Vi söker dig som är utbildad brandingenjör eller går sista året på din utbildning. Vårt verksamhetsområde sträcker sig från Stockholm till Kiruna och vi har i dagsläget tre kontor. Du kommer utgå från vårt Luleåkontor, men då arbetet innebär resor är det en förutsättning att du har körkort. 

Hos oss på Fire Safety Nordic är du med och utvecklar framtidens brandskydd i en inspirerande miljö tillsammans med skickliga medarbetare och utmanande kunder. Som anställd är du vår starkaste resurs och för oss är det viktigt att vi värnar om en inkluderande kultur där du som individ får ta plats och möjlighet att bidra med ideer och erfarenheter för att uppnå din fulla potential. Vi arbetar med löpande uppföljning och erfarenhetsutbyte för att hjälpa dig att bygga trygghet i din nya roll.

Välkommen med din ansökan!

Om Fire Safety Nordic

På FSN har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Idag har vi en nationell närvaro med sju kontor i Sverige – från norr till söder. Huvudkontoret ligger i Luleå. Vi har uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll. Välkommen till FSN!

Ansökan

Lämna din ansökan via formuläret nedan. Intervjuer sker löpande. 

Frågor om tjänsten
Kontakta Tobias via mejl eller telefon

Tobias Olofsson
tobias.olofsson@fsn.se
0766-55 99 00

Sök jobbet nu

File name:

File size:

File name:

File size: