Nyhet | 19.08.01

Vi välkomnar Amanda till Luleåkontoret

1 min
Vi välkomnar Amanda till Luleåkontoret

Det går bra för Fire Safety Nordic ovh vi växer hela tiden. Därför är det extra roligt att få förstärka teamet med en klippa som kommer stötta verksamheten med bas i Luleå.

Även om vårt fokus i verksamheten ligger på att hjälpa våra uppdragsgivare kring brandskydd så finns det också annat som behöver fixas på kontoret. Vårt senaste tillskott Amanda Andersson kommer arbeta med verksamhetsstöd och koordinera allt från ekonomiarbete till kommunikation.

– Det är oerhört roligt att vi haft möjlighet att växa så snabbt som vi gjort, men det innebär också nya utmaningar i verksamheten för att få vardagen att flyta så smidigt som möjligt. Därför är vi jätteglada över att Amanda blir en del av vårt team, säger Tobias Olofsson.

Amanda har tidigare arbetat i olika administrativa funktioner på såväl tingsrätten som senast hos ett privat företag och är van att lösa olika situationer som kan dyka upp.

– Jag är lösningsorienterad, och där känner jag att jag möter företagskulturen väldigt bra här. Fire Safety Nordic är ett intressant företag som värnar om sina kunder och har bra ambitioner. Jag ser fram emot att bidra till en bra stämning på kontoret och hugga i när mina kollegor behöver stöttning, säger Amanda.