utbildning

Grundläggande Brandskydd Webbutbildning

Vår webbaserade utbildning inom grundläggande brandskydd vänder sig till organisationer som vill förbättra medarbetarnas brandskyddskunskaper.

Boka utbildning

Att ha grundläggande kunskaper i brandskydd kan vara direkt avgörande för att rädda liv, egendom och miljö, vilket är det övergripande syftet med den här webbutbildningen. Målet med utbildningen är att du som deltagare ska få kunskaperna som behövs för att kunna arbeta med brandförebyggande åtgärder på en arbetsplats.

Så här genomförs utbildningen grundläggande brandskydd

Grundläggande brandskydd är en webbaserad utbildning som utförs i vår utbildningsportal. Detta är en grundkurs som består av både video- och textinnehåll, och kan genomföras via antingen dator, surfplatta eller mobiltelefon. I slutet på kursen genomför du ett kursprov. Om du erhåller godkänt resultat på provet kan du ladda ner ett kursintyg som bekräftelse på att du slutfört webbutbildningen grundläggande brandskydd.

Vill du få tillgång till utbildningen? Skicka en intresseanmälan i formuläret ovan. Vi kommer sedan kontakta dig för att bekräfta att uppgifterna stämmer och därefter ge dig tillgång till portalen.

Utbildningen erbjuds även som en platsbaserad kurs där våra erfarna instruktörer under 3 timmar går igenom både praktiska och teoretiska moment inom grundläggande brandskydd.

Grundläggande Brandskydd Webbutbildning

Utbildningsinnehåll

Vår webbkurs inom grundläggande grandskydd innehåller följande moment:

Tillval

Målgrupp

Utbildningen grundläggande brandskydd är riktad till företag, kommuner och andra organisationer som vill förbättra medarbetarnas kunskaper inom brandskydd, och på så sätt stärka verksamhetens brandskyddsarbete.

Anpassning av kursen

Vi anpassar gärna webbkursen grundläggande brandskydd efter er verksamhet, vilket kan innefatta en beskrivning av den lokala brandskyddsorganisationen, vilka utrymningsrutiner som gäller eller vilka brandrisker som finns i just er verksamhet. Utbildningen kan genomföras på både svenska och engelska.

Övrig information om kursen grundläggande brandskydd

Hur lång tid tar kursen att genomföra?

Utbildningen Grundläggande Brandskydd tar cirka en timme att genomföra.

Finns det några förkunskapskrav?

Kursen inom grundläggande brandskydd har inga krav på förkunskap, vilket innebär att den passar bra för organisationer och företag som vill förstärka sitt systematiska brandskyddsarbete, oavsett vilken sektor de befinner sig i eller vilka kunskaper inom brandskydd de tilltänkta deltagarna redan har.  

Utbilda dig inom brandskydd

Du och din personal kan gå en utbildning inom grundläggande brandskydd. Genom en sådan utbildning, som både kan genomföras på plats eller på distans, får du experters vägledande råd direkt.