utbildning

Grundläggande Brandskydd

Vi erbjuder en webbaserad utbildning inom grundläggande brandskydd som vänder sig till organisationer som vill förbättra medarbetarnas brandskyddskunskaper.

Skicka intresseanmälan

Att ha grundläggande kunskaper i brandskydd kan vara direkt avgörande för att rädda liv, egendom och miljö, vilket är det övergripande syftet med den här webbutbildningen. Målet med utbildningen är att du som deltagare ska få kunskaperna som behövs för att kunna arbeta med brandförebyggande åtgärder på en arbetsplats.

Målgrupp

Utbildningen Grundläggande Brandskydd vänder sig till företag, kommuner och andra organisationer som vill förbättra medarbetarnas brandskyddskunskaper och på så sätt stärka verksamhetens brandskyddsarbete.

Utbildningsupplägg

Du kan utföra Fire Safety Nordics webbutbildning Grundläggande Brandskydd via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Dessutom kan du göra den när du vill och vart du vill. Utbildningen består av både video- och textinnehåll och du kan ladda ner ditt utbildningsintyg efter ett genomfört kursprov med godkänt resultat.

Utbildningsinnehåll

Med utbildningen Grundläggande Brandskydd får du lära dig:

Tillval

Utbildningslängd

Utbildningen Grundläggande Brandskydd tar cirka en timme att genomföra.

Anpassa din utbildning

Webbutbildningen kan med fördel anpassas efter er verksamhet, vilket kan innefatta en beskrivning av den lokala brandskyddsorganisationen, vilka utrymningsrutiner som gäller eller vilka brandrisker som finns i just er verksamhet. Webbutbildningen kan genomföras på svenska eller engelska.

Önskar ni mer information, vänligen hör av er till oss.

E-post: utbildning@fsn.se
Växel: 010-33 00 323