Jobb | 21.03.24

Ta nästa steg som brandingenjör med Fire Safety Nordic

1 min
Ta nästa steg som brandingenjör med Fire Safety Nordic

Nu vill vi stärka våra kontor i Falun, Östersund, Skellefteå och Luleå med flera nya medarbetare. Vi söker dig som är utbildad brandingenjör och trivs i en social miljö med högt i tak.

Vi ger dig möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling. Vi vill att du delar vår passion för yrket, tillsammans med höga ambitioner om kvalitet och service.

Vi erbjuder spännande och utmanande projekt för organisationer inom olika storlekar och branscher där du får möjlighet att, tillsammans med dina kollegor, utvecklas och bidra med säkra lösningar som skyddar samhället och dess invånare.

Idag har vi en nationell närvaro med sex kontor i Sverige – från norr till söder. Huvudkontoret ligger i Luleå.

Vi träffas gärna för att lära känna varandra bättre. Kontakta Tobias via mejl eller telefon, kom ihåg att skicka med ditt CV!

Tobias Olofsson
tobias.olofsson@fsn.se
0766-55 99 00

Intervjuer sker löpande.

Om Fire Safety Nordic
På Fire Safety Nordic (FSN) har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Det har bland annat uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll.

Välkommen till FSN!