Jobb | 21.02.22

Ta Fire Safety Nordic till nästa nivå som vår nya Chief Operating Officer

2 min
Ta Fire Safety Nordic till nästa nivå som vår nya Chief Operating Officer

Vill du arbeta på ett av Sveriges snabbast växande bolag? Nu söker vi en COO som vill vara med och utveckla vår verksamhet över hela landet. Du kommer också ta ett stort ansvar för försäljningen vid våra kontor i Luleå, Skellefteå, Falun och Östersund.

På Fire Safety Nordic (FSN) bjuds du in i en social miljö med högt i tak och skickliga medarbetare. I din roll kommer du bland annat att utveckla våra interna processer, erbjudanden, relationer med samarbetspartners och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. Därför vill vi gärna lära känna dig som värdesätter ansvarstagande, kvalitet och ambition.

Som COO arbetar du 50% i rollen som operativ chef och 50% med försäljning. Du älskar att träffa människor, skapa nya affärer och värnar om relationer med kunder och partners. Med din analytiska förmåga och kunskap om försäljning kan du ta oss in på nya spännande marknader och utveckla våra befintliga.

Vi söker dig som:

En riktigt bra start
Vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar för ditt nya jobb. Du får lära känna företaget, dina nya kollegor och vårt sätt att arbeta med brandskydd.

Om Fire Safety Nordic
På FSN har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Idag har vi en nationell närvaro med sex kontor i Sverige – från norr till söder. Huvudkontoret ligger i Luleå. Det har bland annat uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll. Välkommen till FSN!

Tjänsten är tillsatt.