Jobb | 21.02.12

Starta karriären som brandingenjör med Fire Safety Nordic

2 min
Starta karriären som brandingenjör med Fire Safety Nordic

Nu vill vi stärka våra kontor i Falun, Östersund och Skellefteå med flera nya medarbetare. Vi söker dig som är utbildad brandingenjör och trivs i en social miljö med högt i tak.

Vi ger dig möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling. Vi vill att du delar vår passion för yrket, tillsammans med höga ambitioner om kvalitet och service.

Vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar för ditt nya jobb. Därför börjar du med en upplärningsperiod vid vårt huvudkontor i Luleå. Du får lära känna företaget, dina nya kollegor och vårt sätt att arbeta med brandskydd.

Är du student som läser ditt sista år?
Vad bra! Vi kan erbjuda dig deltidsjobb vid sidan av studierna vilket ger dig praktisk erfarenhet från konsultlivet. Vi hoppas självklart att du vill fortsätta arbeta hos oss efter avslutad utbildning!

Idag har vi en nationell närvaro med sex kontor i Sverige – från norr till söder. Huvudkontoret ligger i Luleå.

Vi träffas gärna för att lära känna varandra bättre. Kontakta Tobias via mejl eller telefon, kom ihåg att skicka med ditt CV!

Tobias Olofsson
tobias.olofsson@fsn.se
0766-55 99 00

Intervjuer sker löpande.

Om Fire Safety Nordic
På Fire Safety Nordic (FSN) har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Det har bland annat uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll.

Välkommen till FSN!