Nyhet | 19.05.01

Nu öppnar Fire Safety Nordic kontor i Östersund

1 min
Nu öppnar Fire Safety Nordic kontor i Östersund

Fire Safety Nordic har sedan starten 2015 växt till att bli Norrbottens största konsultteam inom brandförebyggande arbete. Från och med 1 maj hittar du oss också i Östersund.

– Vi har arbetat i Östersundsområdet ett tag, och flera av våra kunder finns här så en expansion med ett nytt kontor kändes naturlig. Vi har bland annat ett mycket bra samarbete med Diös, berättar delägaren Tobias Olofsson.

Östersund är en expansiv marknad, och i samband med etableringen rekryterar Fire Safety Nordic nya medarbetare. Till en början har två brandingenjörer med lång erfarenhet inom riskhantering anställts, men på sikt är planen att växa ytterligare lokalt.

– Våra befintliga kunder i området kommer givetvis märka av vår mer lokala närvaro. Men vi tror också att nya företag och organisationer kommer ta chansen att testa en brandskyddspartner som kan finnas med i hela processen vid såväl nybyggen som bedömningar av befintliga fastigheter.

Vem som blir ny kontakt i Östersund avslöjas inom kort. Men redan nu kan du höra av dig för en telefonkonsultation eller boka ett möte: Tobias Olofsson, Brandingenjör, 0766-55 99 00 eller tobias@fsn.se