Ny medarbetare | 23.09.18

Möt vår nya medarbetare – Sören Åhlén

2 min
Möt vår nya medarbetare – Sören Åhlén

Grattis till nya jobbet! Hur känns det?

Det känns fantastiskt trevligt. Jag känner flera av kollegorna här sedan tidigare, det är ett väldigt härligt gäng med ett bra driv. Sen är det en otroligt spännande bransch och det finns hur mycket som helst att sätta tänderna i.

Vad blir din roll på FSN?

Min titel är brand- och säkerhetskonsult. Jag blir en brygga mellan våra tekniska specialister och våra kunder och kommer bland annat att vägleda kunderna genom den alltmer komplexa säkerhetsvärlden. Vi lever i en tid då brand och säkerhet är mer integrerade än någonsin tidigare. Byggnader, teknik och människa måste harmoniera för att skapa en trygg och säker miljö, och det är där jag kommer in som rådgivare och expert.

Vad ser du fram emot?

Jag ser fram emot att möta och hjälpa våra kunder. Jag kommer till ett företag som har gjort en imponerande tillväxtresa och jag är övertygad om att det finns många spännande möjligheter och utmaningar som väntar, det motiverar mig verkligen!

Hur drar du nytta av din bakgrund i din nya roll?

Min breda erfarenhet ger mig förmågan att se situationer från olika perspektiv – som beställare, verksamhetsansvarig och konsult. Jag har suttit på samtliga stolar. Jag har även jobbat i politiskt styrd verksamhet och har insikter i politiska och ekonomiska processer, vilket är värdefullt för att förstå och navigera genom komplexa beslutsfattandemiljöer.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag är helst ute i naturen, på sjön eller uppe på fjället. Fjällen har en speciell plats i mitt hjärta och jag trivs otroligt bra här uppe i norr. Att vara ute i vildmarken och jaga, fiska, åka skidor eller skoter är min avkoppling. Jag känner verkligen att jag kan andas och ladda om när jag är omgiven av naturen. Att ha fjällen så nära gör att jag kan njuta av dessa aktiviteter nästan när som helst.


Bli en av oss

Är du intresserad av att utvecklas på ett av Sveriges snabbast växande företag, där syftet är att skapa trygga miljöer och rädda liv? Vi på Fire Safety Nordic letar ständigt efter nya talanger som vill vara med på vår spännande resa där vi växer på samtliga sex orter. Hos oss får du vara med och utveckla framtidens brandskydd tillsammans med skickliga medarbetare och utmanande kunder.

För oss är det viktigt med mångfald och inkludering och vi vill att du ska kunna anpassa din roll mot det du brinner för, och utvecklas till en riktig expert. Oavsett om du vill fokusera på kundrelationer eller den mest optimala brandskyddsbeskrivningen.

Låter det intressant? Kolla in vilka tjänster som är lediga just nu, eller skicka in en spontanansökan. Jobba hos FSN