Ny medarbetare | 23.10.12

Möt vår nya medarbetare – Brandkonsulten Oliver Anglöv

2 min
Möt vår nya medarbetare – Brandkonsulten Oliver Anglöv

Vi säger varmt välkommen till Oliver Anglöv, en 23-årig Bodenbo som nyligen anslöt till oss på Fire Safety Nordic som brandkonsult. Oliver har nyligen tagit examen från brandingenjörsutbildningen på LTU och har nu påbörjat sin karriär hos oss. Vi satte oss ner med Oliver för att lära känna honom lite bättre och ta reda på mer om hans nya roll på FSN.

Grattis till nya jobbet! Hur känns det?

Det känns superbra! Mina nya kollegor är väldigt trevliga och alla har tagit sig tid och hjälpa mig att komma till rätta. Jag ser fram emot lära känna alla!

Vad ser du fram emot mest med din nya roll?

Jag vill utvecklas på så många plan som möjligt och är riktigt taggad på att få komma ut på jobb och träffa kunder. Det ska bli kul att få sätta mina kunskaper och färdigheter på prov i praktiken. Nu i början kommer jag gå mycket bredvid mina kollegor och försöka ta in och pröva på så mycket som möjligt.

Varför ville du bli brandingenjör?

Det var till en början lite av en slump faktiskt. Jag visste att jag ville bli ingenjör, men inte mer än så egentligen. När jag såg att det fanns en brandingenjörsutbildning på LTU sökte jag direkt, och kom in. Jag upptäckte ganska snabbt att jag hade valt rätt. Utbildningen var rolig och yrket passar mig väldigt bra, som brandingenjör är ingen dag lik den andra och den variationen uppskattar jag verkligen.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag har alltid spelat fotboll och även om det är mest på skoj numera, så är det lika kul! Jag älskar också att resa och ger mig gärna av till varmare breddgrader när det finns tillfälle.


Bli en av oss

Är du intresserad av att utvecklas på ett av Sveriges snabbast växande företag, där syftet är att skapa trygga miljöer och rädda liv? Vi på Fire Safety Nordic letar ständigt efter nya talanger som vill vara med på vår spännande resa där vi växer på samtliga sex orter. Hos oss får du vara med och utveckla framtidens brandskydd tillsammans med skickliga medarbetare och utmanande kunder.

För oss är det viktigt med mångfald och inkludering och vi vill att du ska kunna anpassa din roll mot det du brinner för, och utvecklas till en riktig expert. Oavsett om du vill fokusera på kundrelationer eller den mest optimala brandskyddsbeskrivningen.

Låter det intressant? Kolla in vilka tjänster som är lediga just nu, eller skicka in en spontanansökan. Jobba hos FSN