Ny medarbetare | 22.03.11

Mattias Tiger är vår nya utbildare i Skellefteå

2 min
Mattias Tiger är vår nya utbildare i Skellefteå

Vi passar på att välkomna Mattias Tiger till Fire Safety Nordic! Han träder in i rollen som utbildare på vårt kontor i Skellefteå och kommer vara verksam i både Västerbotten och Norrbotten.

Välkommen till FSN Mattias, hur känns det att vara på plats?

Väldigt roligt! Jag har fått ett mycket bra intryck av företaget och av alla som har varit med i rekryteringsprocessen. FSN är ett företag som verkar i en expansiv miljö och det finns goda möjligheter till utveckling och att växa i sin roll. Det är en spännande resa som börjar nu! 

Vad är din erfarenhet från brandskydd och säkerhet?

Jag har jobbat inom flygplatsräddningstjänsten i Skellefteå och Göteborg under många år. Där finns en avdelning för brandskydd och man har även en egen brandstyrka på plats. I min roll som insatsledare på flygplatsen jobbade jag dagligen med brandskydd, säkerhetsrutiner och internutbildningar. 

Vad ska du göra här hos oss? 

Jag ska arbeta som utbildare med utgångspunkt i Skellefteå och Västerbotten, men jag kommer även att täcka av Norrbottens län. Jag kommer att ta mig an hela utbildningserbjudandet, från brandskydd och rollspecifika utbildningar till kurser inom HLR. Med alla de industriella satsningar som sker i norra Sverige finns det ett uppdämt behov av ytterligare utbildningar och kompetenshöjande insatser inom vårt fält. 

Hur är en bra utbildare?

En bra utbildare är pedagogisk och har förmågan att både se och fånga upp alla i en grupp. För mig handlar det om att inte bara ge mer kunskap till de som redan har, utan att höja lägstanivån så att alla kan känna att de gjort framsteg. 

 Och avslutningsvis, vad motiverar dig i ditt arbete? 

Det är alltid roligt att få följa med i den individuella processen under utbildningen och se resultatet av lärandet. Jag brukar säga att om jag gör något bra så gör det någon annan bättre, och i utbildningsmiljön så ser man verkligen att ens jobb gör skillnad. 


Bli en av oss

Är du intresserad av att utvecklas på ett av Sveriges snabbast växande företag, där syftet är att skapa trygga miljöer och rädda liv? Vi på Fire Safety Nordic letar ständigt efter nya talanger som vill vara med på vår spännande resa där vi växer på samtliga sex orter. Hos oss får du vara med och utveckla framtidens brandskydd tillsammans med skickliga medarbetare och utmanande kunder.

För oss är det viktigt med mångfald och inkludering och vi vill att du ska kunna anpassa din roll mot det du brinner för, och utvecklas till en riktig expert. Oavsett om du vill fokusera på kundrelationer eller den mest optimala brandskyddsbeskrivningen.

Låter det intressant? Kolla in vilka tjänster som är lediga just nu, eller skicka in en spontanansökan. Jobba hos FSN