Ny medarbetare | 21.06.22

Marcus Karlsson får viktig roll på Fire Safety Nordic

2 min
Marcus Karlsson får viktig roll på Fire Safety Nordic

Fire Safety Nordic erbjuder konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Idag har företaget kontor på sex orter i Sverige. Nu anställer koncernen Marcus Karlsson för att säkra den operativa driften och stärka försäljning och marknad för fortsatt tillväxt i koncernen. 

Marcus Karlsson har arbetat med brandsäkerhet i över 10 år. Han kommer senast från Aptum och Presto där han arbetat inom försäljning och marknad. I den nya rollen på Fire Safety Nordic kommer han att kombinera operativ drift med marknadsbearbetning och försäljning. 

– FSN är ett modernt bolag som gett mig ett oerhört proffsigt intryck. Det har varit en spännande resa att följa utifrån, och desto mer spännande att få vara delaktig nu när koncernen tar nästa steg. Det finns en stabil grund att stå på och en stark tillväxt inom företaget, säger Marcus Karlsson, Operativ drift & Försäljning på Fire Safety Nordic. 

Marcus Karlsson kommer att utgå från huvudkontoret i Luleå men arbeta nära övriga platskontor. Hans uppdrag är bland annat att stärka Fire Safety Nordics marknadsnärvaro på orterna.

– Jag drivs av att få skapa långsiktiga win-win-relationer mellan kund och leverantör, en drivkraft som FSN delar med mig. Mitt mål är att, vid sidan om att säkra driften, också tillföra ytterligare marknadskraft till respektive ort och lyfta fram vår kunskap och våra mervärden ännu mer, från utbildningar till systematiskt brandskyddsarbete, förklarar Marcus. 

Idag växer Fire Safety Nordic i Skellefteå, Östersund och Falun. I och med de stora industrisatsningarna som görs i norr ser bolaget positivt på framtiden och de värden som Marcus Karlsson kommer tillföra. 

– Marcus spelar en viktig roll när vi nu fortsätter att utveckla vårt erbjudande och respektive etableringsort. Han kommer att vara delaktig i det mesta som rör vår fortsatta satsning och vi är otroligt glada över att få presentera ännu en skicklig och sympatisk medarbetare som gör oss ännu bättre, säger Tobias Olofsson, vd och brandkonsult på Fire Safety Nordic.


Bli en av oss

Är du intresserad av att utvecklas på ett av Sveriges snabbast växande företag, där syftet är att skapa trygga miljöer och rädda liv? Vi på Fire Safety Nordic letar ständigt efter nya talanger som vill vara med på vår spännande resa där vi växer på samtliga sex orter. Hos oss får du vara med och utveckla framtidens brandskydd tillsammans med skickliga medarbetare och utmanande kunder.

För oss är det viktigt med mångfald och inkludering och vi vill att du ska kunna anpassa din roll mot det du brinner för, och utvecklas till en riktig expert. Oavsett om du vill fokusera på kundrelationer eller den mest optimala brandskyddsbeskrivningen.

Låter det intressant? Kolla in vilka tjänster som är lediga just nu, eller skicka in en spontanansökan. Jobba hos FSN