Nyhet | 20.09.16

Luleås Fire Safety Nordic satsar i Falun

1 min
Luleås Fire Safety Nordic satsar i Falun

Brandkonsulterna Fire Safety Nordic, med huvudkontor i Luleå, expanderar allt mer söderut och öppnar nu ett nytt kontor i Falun. Det blir företagets femte kontor.

Till en början kommer man ha en representant från FSN:s Östersunds kontor för att lansera och bygga upp Falunkontoret. Sedan 2015, när Fire Safety Nordic öppnade i Luleå där man fortfarande har sitt huvudkontor, har man odlat ett starkt förtroende inom både privat och offentlig sektor. Idag är man en av Sveriges största konsultteam inom brandskydd.

– Jag ser fram emot att hjälpa företaget ta en allt större position på brandskyddsmarknaden, säger Lise Westlundh, brandkonsult som under året varit en del i att bygga upp Fire Safety Nordics Östersundskontor.

För all typ av verksamhet

Fire Safety Nordic har ett brett utbud konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd i nya och befintliga byggnader och verksamheter. Man arbetar rådgivande för att hjälpa kommuner, företag, privatpersoner och föreningar inom bland annat brandprojektering, besiktning, rådgivning, systematiskt brandskyddsarbete och utbildning.

– Detta är helt i rätt riktning för oss, och vi ser fram emot att ta en allt större geografisk position på marknaden för brandskydd, säger Tobias Olofsson, vd för Fire Safety Nordic.

För frågor, vänligen kontakta nedanstående:
Tobias Olofsson | 0766 55 99 00 | tobias.olofsson@fsn.se