Nyhet | 19.04.01

Lise blir Fire Safety Nordics nya representant i Östersund

2 min
Lise blir Fire Safety Nordics nya representant i Östersund

I samband med att Fire Safety Nordic etablerar en starkare närvaro i Östersund ansluter Lise Westerlundh till teamet. För många är hon kanske redan ett känt ansikte då hon arbetat som brandkonsult i området i flera år.

Förutom att Lise är brandingenjör har hon också en civilingenjörsexamen inom riskhantering. Och även om hennes dialekt skvallrar om att hon kommer från södra Sverige så har hon kommit till Östersund för att stanna.

– Jag älskar verkligen den här platsen. Jag kom hit som längdskidåkare för första gången för över femton år sedan, och har sedan dess vetat att det här är en perfekt plats att bo på. Allt utbud som finns i staden, samtidigt som det finns fantastiska möjligheter till friluftsliv både kring Storsjön och i fjällen, säger Lise.

Med sig till Fire Safety Nordic har Lise en stor erfarenhet av olika typer av projekt, såväl mindre ombyggen som omfattande nybyggen. Hon har även arbetat med stora volymer temporära byggnader.

– Under VM i Åre nu i våras byggdes omfattande tillfälliga konstruktioner och tält där jag arbetade med brandskyddsbeskrivningarna. Det triggar mig att yrket som brandingenjör alltid innefattar nya utmaningar och att man arbetar nära andra människor.

Lise blir ansvarig för att starta upp kontoret i Östersund, vilket också är en uppgift som hon ser fram emot.

– Jag kommer tidigare från en större organisation, och nu ser jag fram emot att vara en del av Fire Safety Nordic och kunna bidra till vår utveckling. Ett mindre företag har fördelen av att kunna ge mer personlig service och ha korta beslutsvägar, samtidigt som det finns ett starkt team i ryggen. 

Först på agendan för Lise blir att lära känna befintliga kunder i regionen, samtidigt som hon gärna vill bidra till bolagets fortsatta utveckling.

– Det som är mest framträdande i min yrkesroll är mitt stora engagemang. Jag drivs av att hitta rätt lösningar för varje nytt projekt, med balans mellan vad regelverket säger och hur man bäst hittar anpassningar. Att hela tiden driva framåt och skapa resultat i projektgruppen är väldigt givande.

Har du aktuella projekt eller vill veta mer så når du Lise på 072-228 88 13 eller lise.westlundh@fsn.se