lediga jobb

Senior brandkonsult

Är du utbildad brandingenjör och redo för en ny utmaning? Nu söker vi på Fire Safety Nordic en ny medarbetare till vårt kontor i Falun.

Vi söker dig som vill ha möjlighet att påverka din egen utveckling och aktivt bidra till utvecklingen på företaget där du jobbar. Du känner en passion för yrket och det är viktigt för dig att leverera hög kvalitet och god service.

Våra uppdragsgivare kommer i alla storlekar och från olika branscher. Du kommer att vara med i spännande och utmanade projekt där du får möjlighet att utvecklas och bidra med säkra lösningar som skyddar samhället och dess invånare.

Om Fire Safety Nordic

På FSN har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Idag har vi en nationell närvaro med sju kontor i Sverige – från norr till söder. Huvudkontoret ligger i Luleå. Vi har uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll. Välkommen till FSN!

Ansökan

Lämna din ansökan via formuläret nedan. Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten

Kontakta Tobias via mejl eller telefon

Tobias Olofsson
tobias.olofsson@fsn.se
0766-55 99 00

Sök jobbet nu

File name:

File size:

File name:

File size: