lediga jobb

Erfaren brandkonsult

Är du brandkonsult och vill jobba på ett expansivt företag där du har möjlighet att påverka din utveckling och hur din arbetsdag ser ut? Nu söker vi dig som är trygg i din roll som brandingenjör, som känner en passion för yrket och trivs med att leda projekt och leverera hög kvalitet och god service.

Om rollen:

Våra uppdragsgivare kommer i alla storlekar och från olika branscher, vilket innebär att du får en varierad arbetsdag där ingen dag är den andra lik. Du kommer att vara med i spännande och utmanande projekt där du får möjlighet att utvecklas och bidra med säkra lösningar som skyddar samhället och dess invånare. Som erfaren brandingenjör hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra projekt uppfyller högsta säkerhetsstandarder och överensstämmer med gällande byggregler och föreskrifter. Du kommer också att vara en mentor för mindre erfarna kollegor. Du är därför trygg med att guida och utbilda andra för att nå sin fulla potential.

Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Luleå, Skellefteå eller Falun/Borlänge.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Vem är du?

Vi söker dig som är självständig, lösningsorienterad och redo att axla ett stort ansvar.

Du är inte bara kapabel att arbeta självständigt, utan trivs i samarbete med kunder och kollegor. Du är van vid kundkontakt, har god servicekänsla och kan förklara tekniska detaljer på ett sätt som är begripligt för kunder och kollegor.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Meriterande:

Om Fire Safety Nordic
På FSN har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Vi har en nationell närvaro med sju kontor i Sverige – från norr till söder – och huvudkontoret ligger i Luleå. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Vi har uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag. Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas, räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll.

Välkommen till FSN!

Ansökan

Lämna din ansökan via formuläret nedan. Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten

Kontakta Tobias via mejl eller telefon

Tobias Olofsson
tobias.olofsson@fsn.se
076-655 99 00

Sök jobbet nu

File name:

File size:

File name:

File size: