kontors- och ekonomiadministratör

Nu vill vi stärka vårat Luleå kontor med en kontors- och ekonomiadministratör

Vill du växa och utvecklas med ett av Sveriges snabbast växande företag? Brinner du för att ge utmärkt service till både kunder och kollegor och söker en ekonomitjänst med många sociala kontaktytor? Nu söker vi en kontors- och ekonomiadministratör till vårt kontor i Luleå.

Brandkonsultföretaget Fire Safety Nordic växer och vi söker dig som vill jobba med den dagliga driften av våra kontor samt det operativa ekonomiarbetet.

I rollen som kontors- och ekonomiadministratör ansvarar du för avtal avseende drift och underhåll av koncernens samtliga kontor och tillsammans med de kontorsansvariga har du en aktiv roll i att få arbetsplatsen att fungera. 

Framför allt får du fylla en viktig funktion när det gäller att optimera synergieffekterna mellan de sex kontoren och stötta vår ekonomiansvariga och projektledarna i deras dagliga arbete. Du kommer även att få möjlighet att vara med och utforma och sätta upp nya kontor, då vi växer fort.

Vi ställer inga formella krav på eftergymnasial ekonomiutbildning men ser gärna att du i stället har arbetslivserfarenhet. Eller så kanske du är nyutexaminerad och redo för ditt första jobb?

Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och vill känna dig delaktig på din arbetsplats och i ditt arbete. Då tjänsten innebär att du kommer att ha olika typer av arbetsuppgifter ser vi att du har en förmåga att kunna prioritera, arbeta metodiskt, självständigt och strukturerat. Vi uppskattar om du är positiv, social, driven och mån om att ge bra service.

Krav

Önskvärt

Anställningsform

Tillsvidareanställning heltid

Placeringsort

Luleå

Om Fire Safety Nordic

På FSN har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga sex orter. Det har bland annat uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schyst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll. Välkommen till FSN!

Ansökan

Ansök via mejl: emilia.fredriksson@fsn.se Rekrytering sker löpande.

Frågor om tjänsten
Kontakta Tobias via mejl eller telefon

Tobias Olofsson
tobias.olofsson@fsn.se
0766-55 99 00