Ny medarbetare | 23.02.20

Säg hej till Kicki, vår nya ekonomi- och kontorsadministratör

2 min
Säg hej till Kicki, vår nya ekonomi- och kontorsadministratör

Kicki Isaksson har jobbat länge inom hotellbranschen. Nu är hon redo för ett nytt område och kliver in i rollen som ekonomi- och kontorsadministratör.

Grattis till nya jobbet! Hur känns det?

Det känns otroligt roligt. Jag har fått ett väldigt bra intryck av alla kollegor och känner mig verkligen välkommen. Jag ser fram emot att lära mig en ny bransch och lära känna mina nya kollegor.

Din nya roll blir ekonomi- och kontorsadministratör, vad innebär det?

Jag kommer att jobba i vårt administrativa team med ekonomi & övriga administrativa frågor bland annat sådant som rör den operativa driften av våra kontor och avtalshantering. Det är en bred tjänst med mycket variation. Allt är fortfarande väldigt nytt, men jag kommer ha något av en spindeln-i-nätet-roll för personalen.

Varför blev det just Fire Safety Nordic?

Jag kände att det var dags för förändring och var nyfiken på att testa något helt annat. Jag fick ett väldigt bra intryck av FSN. Det är ett ungt och hungrigt företag. Jag är lite äldre, men trivs i en miljö med nytänk och där det händer mycket.

Jag hade faktiskt haft kontakt med FSN på min förra arbetsplats, när vi hade brandsäkerhetsutbildningar. Det var väldigt bra och uppskattade utbildningar. Jag fick senare även utbilda personalen på hotellet i grundläggande brandsäkerhet.

Vad för erfarenhet tar du med dig från dina tidigare roller?

Inom hotell så jobbar man mycket med värdskap. Den biten tar jag med mig. Även på kontoret är det viktigt med bra bemötande, både när det gäller kunder som besöker oss och kollegorna såklart. Jag tar även med mig mångårig erfarenhet från liknande roller. Det är viktigt att vara noggrann, ordningsam och välstrukturerad för att lyckas som administratör. Att ha ett öppet sinne skadar inte heller.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag tycker om att röra på mig och träna. Jag har också en stuga tre mil utanför Luleå, precis vid havet, ditt försöker vi åka så mycket som möjligt. På vintern blir det skidåkning och på sommarn åker jag gärna båt eller spelar golf. Men det jag ser fram emot kanske mest nu framöver är att umgås med mina barnbarn. Jag har nyligen blivit både farmor och mormor. Det är himla roligt och lite som livets efterrätt.


Bli en av oss

Är du intresserad av att utvecklas på ett av Sveriges snabbast växande företag, där syftet är att skapa trygga miljöer och rädda liv? Vi på Fire Safety Nordic letar ständigt efter nya talanger som vill vara med på vår spännande resa där vi växer på samtliga sex orter. Hos oss får du vara med och utveckla framtidens brandskydd tillsammans med skickliga medarbetare och utmanande kunder.

För oss är det viktigt med mångfald och inkludering och vi vill att du ska kunna anpassa din roll mot det du brinner för, och utvecklas till en riktig expert. Oavsett om du vill fokusera på kundrelationer eller den mest optimala brandskyddsbeskrivningen.

Låter det intressant? Kolla in vilka tjänster som är lediga just nu, eller skicka in en spontanansökan. Jobba hos FSN