Utbildning | 21.04.14

Grundläggande brandskydd – webbutbildning

1 min
Grundläggande brandskydd – webbutbildning

Grundläggande kunskaper i brandskydd kan vara direkt avgörande för att rädda liv, egendom och miljön, vilket är det övergripande syftet med den här webbutbildningen. Målet med utbildningen är att deltagarna ska få de kunskaper som behövs för att kunna arbeta med brandförebyggande åtgärder på en arbetsplats.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till företag, kommuner och andra organisationer som vill förbättra medarbetarnas brandskyddskunskaper, och på så sätt stärka verksamhetens brandskyddsarbete.

Utbildningsupplägg
Med Fire Safety Nordics webbutbildning Grundläggande brandskydd har du möjlighet att genomföra utbildningen via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Dessutom kan du göra den när du vill och vart du vill. Utbildningen består av både video- och textinnehåll och du kan efter genomfört kursprov med godkänt resultat ladda ner ditt utbildningsintyg.

Utbildningsinnehåll

Tillval

Utbildningslängd
Cirka 1 timme.

Övrigt/anpassning
Webbutbildningen kan med fördel anpassas efter er verksamhet, vilket kan innefatta en beskrivning av den lokala brandskyddsorganisationen, vilka utrymningsrutiner som gäller eller vilka brandrisker som finns i just er verksamhet. För bokning eller mer information, vänligen hör av er till oss.

utbildning@fsn.se | 010-33 00 323