Nyhet | 19.09.16

Erfaren brandingenjör ansluter till Luleåkontoret

1 min
Erfaren brandingenjör ansluter till Luleåkontoret

Vi startar hösten med en toppenrekrytering i form av Johan Steen som börjar på Luleåkontoret. Hans erfarenhet och positiva attityd blir ett fint tillskott.

Johan kommer ursprungligen från Malmötrakten men läste till Brandingenjör vid Luleå Tekniska Universitet för snart tio år sedan. Efter några år av egen verksamhet i Skövde är han redo att återvända norrut och bli en del av Fire Safety Nordic.

 – Jag stod och vägde mellan att flytta tillbaka till Skåne eller Luleå, men till slut vann Luleå. Jag uppskattar verkligen närheten till naturen här och att havet gör sig påmint ända in i staden, berättar Johan.

 Han ser fram emot att kunna bidra med sina egna erfarenheter av att driva konsultverksamhet inom brandskydd till Fire Safety Nordics utveckling. 

– Jag har varit med och gjort en liknande resa med mitt eget företag som jag drivit tillsammans med tre andra så det finns en hel del lyckade saker vi gjorde på vägen, men också en del fallgropar som jag kanske kan bidra till att vi undviker med hjälp av min erfarenhet. Den kunskapen som jag samlat på mig genom åren tror jag också blir en stor tillgång för våra uppdragsgivare här i regionen.

Att Johan valde Fire Safety Nordic är definitivt ingen slump då han studerade till brandingenjör tillsammans med Tobias och Anna på Luleåkontoret.

– Jag ser verkligen fram emot att Johan blir en del av vårt team. Jag vet att han en bra och positiv person som dessutom har en hög kompetens inom området. Det blir ett nöje att fortsätta vår utvecklingsresa tillsammans, säger Tobias Olofsson.