Nyhet | 22.05.13

Emilia Fredriksson är ny ekonomiansvarig på FSN 

2 min
Emilia Fredriksson är ny ekonomiansvarig på FSN 

Möt Emilia Fredriksson. Hon kommer senast från rollen som administrativ chef på MAF Arkitektkontor AB och går in i positionen som ekonomiansvarig på FSN. Emilia utgår från Luleåkontoret.  

Välkommen Emilia. Vad innebär din nya roll som ekonomiansvarig på FSN? 

Jag kommer att ha ett helhetsansvar för koncernens ekonomifunktion. Mitt uppdrag är att driva och utveckla de ekonomiska processerna för att bättre kunna styra och följa upp verksamheten mot satta mål.  

Du kommer ju senast från arkitektbranschen. Hur drar du nytta av din bakgrund i din nya roll på FSN? 

Jag har stor erfarenhet från olika företag inom teknikkonsultbranschen och i min senaste anställning arbetade jag med både arkitekter och byggnadsingenjörer. Så jag bär med mig många erfarenheter som jag kan applicera i mitt arbete på FSN. Varje bolag är såklart unikt men startsträckan för att komma i gång är förhoppningsvis inte så lång.  

Vad var det som gjorde att du sökte dig till FSN?  

Jag tycker att FSN har kloka värderingar. Det är ett ungt bolag med ett härligt driv. Hållbarhet och utveckling står i fokus och det finns utrymme för både livet och arbetet. Sedan är det ett väldigt trevligt företag med gott rykte om att vara professionella och kunniga och det är något jag uppskattar.  

Hur tycker du att kärnan i FSN, att jobba för säkerhet och att rädda liv, avspeglas på din nya arbetsplats?  

Det märks att FSN ligger väldigt mycket i framkant vad gäller säkerhetstänk. Inte på något annat jobb har jag fått en så grundlig säkerhetsgenomgång och policyn om att medarbetarna är det viktigaste man har gäller verkligen också internt. Det känns i atmosfären och märks i allt från de trevliga och lättillgängliga lokalerna till personalförmånerna och möjligheten till flexibilitet.  

Slutligen, vad ser du mest fram emot framöver?  

Jag ser fram emot att vara med och bidra till FSN:s fortsatta tillväxtresa och tillsammans hitta vägar som möjliggör de planer som ligger framför oss.