Ny medarbetare | 22.05.04

Axwell Ahlmark går in i rollen som CAD- och systemansvarig på FSN

2 min
Axwell Ahlmark går in i rollen som CAD- och systemansvarig på FSN

Möt Kalixsonen Axwell Ahlmark, vår nya CAD- och systemansvarige! Han utgår från vårt kontor i Stockholm men kommer vara på resande fot för att stötta våra brandkonsulter i deras arbete.

Varmt välkommen Axwell! Hur har du hittat till FSN?

Jag har tidigare arbetat med mätningar och framtagande av ritningar och bygghandlingar åt både kommunsektorn och privata aktörer. På så sätt kom jag tidigt i kontakt med FSN, vars konsulter vidareutvecklade mina ritningar med sitt perspektiv på brandsäkerhet. När jag sedan kände för en ny utmaning kom jag och FSN i kontakt igen!

Varför blev det just FSN?

Det är ett ungt och piggt företag som växer fort över hela Sverige. Det känns helt enkelt som en väldigt bra arbetsplats, med både nöjda kunder och medarbetare. Mottagandet den här första månaden har inte varit annat än varmt!

Du blir vår CAD- och systemansvariga, vad innebär det?

Det blir faktiskt en helt ny roll här på FSN, så mycket av innehållet och ansvaret kommer jag att kunna forma på egen hand. Men i grunden kommer jag att rita och mäta väldigt mycket, till exempel när våra brandkonsulter behöver uppdaterade A-ritningar. Jag kommer även att arbeta med administrationen av vårt nya system för utbildningar.

Vilka egenskaper tror du behövs?

För det första måste du vara noggrann då ritningar och mätningar är ett riktigt detaljarbete. Sedan ska du vara en lagspelare och kunna samarbeta med dem i det aktuella projektet. Såklart ska du också vilja leverera bra produkter och få nöjda kunder.  

Vad motiverar dig i arbetet? 

Jag är väldigt nyfiken som person och vill alltid testa på nya saker, vidareutveckla metoder och arbetssätt. Eftersom rollen är helt ny ska det också bli väldigt roligt att få möjligheten att ta ett stort ansvar i att forma den. 

Och avslutningsvis, vad gör du på fritiden?  

Mina intressen kommer och går i vågor, från golf och fiske till skoter och utlandsresor. Jag gillar det mesta så länge sällskapet är gott. Men just nu håller jag faktiskt på att ta MC-kort, samtidigt som det blir mycket tid med familjen och hunden.


Bli en av oss

Är du intresserad av att utvecklas på ett av Sveriges snabbast växande företag, där syftet är att skapa trygga miljöer och rädda liv? Vi på Fire Safety Nordic letar ständigt efter nya talanger som vill vara med på vår spännande resa där vi växer på samtliga sex orter. Hos oss får du vara med och utveckla framtidens brandskydd tillsammans med skickliga medarbetare och utmanande kunder.

För oss är det viktigt med mångfald och inkludering och vi vill att du ska kunna anpassa din roll mot det du brinner för, och utvecklas till en riktig expert. Oavsett om du vill fokusera på kundrelationer eller den mest optimala brandskyddsbeskrivningen.

Låter det intressant? Kolla in vilka tjänster som är lediga just nu, eller skicka in en spontanansökan. Jobba hos FSN