Brandingenjörsstudent

Evelina Bertilsson

evelina.bertilsson@fsn.se

Evelina är uppvuxen i Varberg och flyttade till Luleå under våren 2020 för att plugga till brandingenjör. Hon stortrivs i Luleå och gör nu sitt tredje år på LTU, samtidigt som hon tillämpar sina studier i praktiken hos oss.

Sedan gymnasietiden, där hon pluggade ett tekniskt program, har Evelina alltid känt att ingenjörsyrket har lockat. Men inspirationen till yrkesvalet kom faktiskt efter en aktivitet med fotbollslaget hos räddningstjänsten. Då pratades det om yrket brandingenjör och Evelina förstod direkt att det var något för henne. Att det innebär mycket problemlösning, kundkontakt och att det finns stora möjligheter inom branschen var några av de saker som lockade henne till yrket.

Flytten till Luleå sammanföll även väl med hennes satsning på fotbollen, Evelina spelar nämligen mittback i division 1-laget Luleå Fotboll. Hon älskar all form av träning och har bland annat tidigare jobbat som platschef på ett träningscenter. Att vara ute i skog och natur ligger också varmt om hjärtat, precis som hennes vänner och familj.

Våra medarbetare

Ort:AllaFalunHaparandaLuleåÖstersundSkellefteåStockholmSundsvall

Medarbetaren är vår främsta tillgång

Vi värnar om en inkluderande kultur där våra olika erfarenheter, egenskaper och personligheter höjer lagets prestation ytterligare.

Evelina Bertilsson

Vi har alltid plats för skickliga brandingenjörer. Ansök idag!

Gör karriär hos FSN