lediga jobb

Utbildare till Sundsvall

Nu vill vi växa i Sundsvall tillsammans med en ny medarbetare!

Vi söker dig som har en stark pedagogisk ådra och gärna erfarenhet från att hålla i utbildningar. Du behöver vara utbildad brandman, brandingenjör eller ha genomfört minst 2 år av brandingenjörsutbildningen. Din svenska är flytande, både i tal och skrift. Flytande engelska är meriterande. B-körkort är ett krav eftersom vi genomför utbildningar och möten på plats hos våra kunder.

Du behöver vara självgående, lyhörd, pedagogisk och lösningsorienterad. Vi vill att du delar vår passion för brandsäkerhet, tillsammans med höga ambitioner om kvalitet och service.

Utformningen av tjänsten är flexibel utifrån den sökandes önskemål och anställningsformen kan utgöras av tillsvidareanställning, timanställning eller så kan du jobba som underkonsult till FSN.

Tjänsten kommer tillsättas snarast, så ansök redan idag! Intervjuer sker löpande.

Om Fire Safety Nordic

På FSN har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Idag har vi en nationell närvaro med sex kontor i Sverige – från norr till söder. Det har bland annat uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll. Välkommen till FSN!

Ansökan
Maila CV och personligt brev till mats.weiberg@fsn.se.

Frågor om tjänsten
Kontakta Mats via mats.weiberg@fsn.se eller 0722-28 88 19.

Sök jobbet nu

Filnamn:

Filstorlek:

Filnamn:

Filstorlek: