lediga jobb

Office supply manager

Vill du växa och utmanas med ett av Sveriges snabbast växande företag? Nu söker vi på Fire Safety Nordic en office and supply manager till vårt Luleåkontor.

Brandkonsultföretaget Fire Safety Nordic växer och vi söker dig som kan stötta oss i den dagliga driften. I rollen som office and supply manager får du arbeta med allt från förhandling av städavtal till inköp av nya möbler, planering av events och att optimera synergieffekterna mellan våra olika kontor.

Förutom att ansvara för kontorsdriften innebär tjänsten en möjlighet för dig att utveckla andra färdigheter, främst inom CAD-ritning. Har du datorvana är det därför ett plus.

Vi söker dig som är driven, positiv och lösningsorienterad. Vi gör inga formella anspråk på utbildning eller erfarenhet, utan det viktigaste är att du är en person som är serviceminded och har stor genomförandekraft.

Krav

B-körkort

Flytande svenska i tal och skrift

Om Fire Safety Nordic
På FSN har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Idag har vi en nationell närvaro med sex kontor i Sverige – från norr till söder. Huvudkontoret ligger i Luleå. Det har bland annat uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll. Välkommen till FSN!

Placeringsort

Luleå

Lön och anställningsform

Tillsvidareanställning heltid, individuell lönesättning.

Ansökan
Ansök via formuläret nedan senast den 6 oktober 2022.

Frågor om tjänsten
Kontakta Tobias via mejl eller telefon.

Tobias Olofsson
vd och brandkonsult
tobias.olofsson@fsn.se
0766-55 99 00

Sök jobbet nu

Filnamn:

Filstorlek:

Filnamn:

Filstorlek: