lediga jobb

Erfaren brandkonsult till Östersund

Nu vill vi stärka vårt kontor i Östersund med en erfaren brandkonsult.

Vi söker dig som är utbildad brandingenjör, som har jobbat några år i branschen och är redo för nästa utmaning. På kontoret i Östersund lever vi med fjällen och den stora naturen runt knuten. Vi erbjuder spännande och utmanande projekt för organisationer inom olika storlekar och branscher där du får möjlighet att, tillsammans med dina kollegor, utvecklas och bidra med säkra lösningar som skyddar samhället och dess invånare.

Vi ger dig möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling. Vi vill att du delar vår passion för yrket, tillsammans med höga ambitioner om kvalitet och service.

Om Fire Safety Nordic
På FSN har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Idag har vi en nationell närvaro med sex kontor i Sverige – från norr till söder. Huvudkontoret ligger i Luleå. Det har bland annat uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll. Välkommen till FSN!

Ansökan
Lämna din ansökan via formuläret nedan. Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten
Kontakta Marcus via mejl eller telefon.

Marcus Karlsson, Operativ drift
marcus.karlsson@fsn.se
0722-28 88 60

Sök jobbet nu

Filnamn:

Filstorlek:

Filnamn:

Filstorlek: