lediga jobb

Nu söker vi en senior brandkonsult

Ta nästa steg som brandkonsult med Fire Safety Nordic.

Nu vill vi stärka våra kontor i Falun, Östersund, Skellefteå och Luleå med flera nya medarbetare. Vi söker dig som är utbildad brandingenjör, som har jobbat några år i branschen och är redo för nästa utmaning.

Vi ger dig möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling. Vi vill att du delar vår passion för yrket, tillsammans med höga ambitioner om kvalitet och service.

Vi erbjuder spännande och utmanande projekt för organisationer inom olika storlekar och branscher där du får möjlighet att, tillsammans med dina kollegor, utvecklas och bidra med säkra lösningar som skyddar samhället och dess invånare.

Om Fire Safety Nordic
På FSN har vi ett brett utbud av konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Just nu är vi på en spännande resa där vi växer på samtliga orter. Idag har vi en nationell närvaro med sex kontor i Sverige – från norr till söder. Huvudkontoret ligger i Luleå. Det har bland annat uppmärksammats av DI Gasell, som utsett oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Med kloka strategier, tålamod, hårt arbete och en schysst kultur som ger individer förutsättningar att prestera och utvecklas räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll. Välkommen till FSN!

Ansökan
Lämna din ansökan via formuläret nedan. Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten
Kontakta Tobias via mejl eller telefon

Tobias Olofsson
tobias.olofsson@fsn.se
0766-55 99 00

Sök jobbet nu

Filnamn:

Filstorlek:

Filnamn:

Filstorlek: